На главную|Архив сайта|в избранное English русский

03187, г.Киев
ул. Кольцевая дорога, 3а
Академия труда, социальных отношений и туризма
067 792-06-40, 044 526-00-77
http:www.wines.org.ua e-mail: master-class-som@ukr.net

Мероприятия курса "Подготовка сомелье"

Услуги

Проведение курсов

Организация винного сервиса в ресторанах

Организация винного сервиса в ресторанах

Школа сомелье проводит курс "Организация винного сервиса в ресторанах".


Сырный курс (теория и дегустация)

Сырный курс (теория и дегустация)

Сырный курс (теория и дегустация) включен в программу курса "Подготовка сомелье" и преподается только в нашей Школе сомелье.


Сигарный курс (теория и дегустация)

Сигарный курс (теория и дегустация)

Сигарный курс преподает представитель Сигарного Дома «Фортуна» из г.Одесса – Дмитрий Гуринчик.


Мир крепких напитков (теория и дегустация)

Мир крепких напитков (теория и дегустация)

Студенты Школы сомелье проходят темы, посвященные крепкоалкогольным напиткам мира с практическими дегустациями каждого вида.


Винный курс (теория и дегустация)

Винный курс (теория и дегустация)

Сомелье - специалист по винам, крепким напиткам, сигарам. В Украине никто, кроме нас не выдает Cертификат сомелье.


Досягнення Першої в Україні Школи сомельє

"Школа сомельє компанії "Майстер-клас" - ми були першими і залишаємося кращими!"
- Про досягнення нашої Школи читайте докладніше:


Декілька фактів, чому так:
- 1. Відкрита Перша в Україні Школа сомельє, започаткована професія "сомельє" (квітень, 2000 р.).
- 2. Вперше проведена підготовка "баристів", з партнером ТМ " Lavazza", започаткований напрямок підготовки ( вересень, 2002 р.), проведений Перший Конкурс баристів ( листопад 2004 р.).
- 3. Проведено Перший Конкурс кавістів ( листопад, 2016 р), започаткована професія "кавіст".
- 4. Заснована АСОЦІАЦІЯ КАВІСТІВ УКРАЇНИ (січень, 2021 р.).
- 5. Вперше організовано та проведено Міжнародний Фестиваль вина " Винофест" ( листопад, 2002 р.), в рамках якого проведено Перший Конкурс сомельє.
- 6. Вперше започатковано щорічний Дегустаційний Конкурс " Сорт і теруар" (березень, 2015 р.), який і зараз сприяє виведенню на ринок нових крафтових виробництв вин та міцних напоїв.
- 7. Вперше наша Школа сомельє " Майстер- клас" стала єдиною від України Переможницею Міжнародної премії Wine Travel Awards " , в номінації "Краща програма" ( червень, 2022 р.).
- 8. Вперше буде проведено Всеукраїнський Конкурс КРАЩИЙ ДЕГУСТАТОР УКРАЇНИ ( жовтень, 2023 р.).
- 9. Вперше буде відкрита кафедра " Енотехнологій та сервісу в сегменті HoReCa" в Академія праці, соціальних відносин і туризму ( вересень, 2023 р.).
- 10. Єдина Школа сомельє, яка має свій навчальний посібник " Сам собі сомельє", за авторством Наталії Благополучної ( травень, 2007 р.).

- А головне, що наші випускники, яких вже більше двох тисяч, знайшли себе в цій професії і, навіть в такий важкий час, працюють по всьому світі в винних компаніях, ресторанах, барах, туристичних агентствах, на виноробнях, в відомих готелях та ін.

- Дякуємо ЗСУ! Віримо в Перемогу!